Miss Asia

 

Miss Asia is een verkiezing die jaarlijks word gehouden in de schitterende badplaats Kochi in India. Voor het 2e jaar mogen wij  Nederland vertegenwoordigen op deze prachtige verkiezing. Voor meer informatie neem rustig eens een kijkje op hun website.

Bekijk de website van Miss Asia

Miss Glam world

Miss Glam World is een verkiezing die jaarlijks word gehouden in de schitterende badplaats Kochi in India. Voor het 2e jaar mogen wij  Nederland vertegenwoordigen op deze prachtige verkiezing. Voor meer informatie neem rustig eens een kijkje op hun website.

Bekijk de website van Miss Glam world

Miss Supertalent

Miss Supertalent is een verkiezing die jaarlijks word gehouden op een verschillende locatie. Voor het 2e jaar mogen wij  Nederland vertegenwoordigen op deze prachtige verkiezing. In het jaar 2018 heeft Nederland  voor het eerst deze verkiezing gewonnen. Wij zijn trots dat Ekaterina deze verkiezing heeft gewonnen. Voor meer informatie neem rustig eens een kijkje op hun website.

Bekijk de website van Miss Supertalent

Miss Friendship International

Miss Friendship International is een nieuwe verkiezing die jaarlijks word gehouden in China. 3 weken lang strijden de landen om de wereldtitel. Wij zijn trots dat wij tot minimaal 2025 deze licentie in beheer  hebben. Dit jaar vind de verkiezing in Chengdu plaats in Juli 2019.